TEKİRDAĞ / MALKARA - Balabancik Ortaokulu

Kas

Okulumuz Proje Ekiplerini oluşturarak proje yıllık çalışma takvimleri oluşturuldu

Ekm

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ İÇİN OKULUMUZ BAHÇESİNDE BARINMA VE BESLENME ALANLARI OLUŞTURULDU

Ekm

AYIN ÖRNEK SINIF VE ÖĞRENCİSİ SEÇİMİ YAPILDI, PANO OLUŞTURULDU SEÇİM KRİTERLERİNE PANODA YER VERİLDİ

Ekm

Öğrencilerimizin bedensel ve sosyal yönden gelişimi için oyun alanlarımızı zenginleştiriyoruz.

Eyl

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Eylem Planında "Akademik Başarı" alanında 10 (on), "Devam-Devamsızlık" alanında 5 (beş), "Ödül ve Disiplin" alanında 7 (yedi) ve "Diğer" alanında 6 (altı) olmak üzere toplam 28 (yirmi sekiz) ana eylem belirlenmiştir. Buna göre hazırlanan Okul Gelişim Planı hazırlanmıştır. Planı İndirmek için linke tıklayınız..

Eyl

EBA portalının öğretmen ve öğrenciler tarafından aktif olarak kullanılması için Öğretmenler Kurulunda alınan karar doğrultusunda öğrencilerimizin eba şifreleri yenilendi ve etkinliklerin Eba üzerinden yapılmasına devam edileceği belirtildi.

Eyl

OKULUMUZUN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI İLE BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR PROGRAMI HAZIRLANDI

DOSYA İÇİN TIKLAYINIZ

TEKİR-AĞ Projesi Kapsamında Brifing Dosyası Hazırlandı

/meb_iys_dosyalar/59/05/707616/dosyalar/2022_09/30102308_ORTAOKUL-BRIFING-DOSYASI-2022.docx

Eyl

TEKİR-AĞ Projesi Kapsamında 2022 LGS ve Yetenek Sınavıyla Yerleşen (Mahalli-Merkezi) Öğrencilerimizin İstatistiki Bilgileri Raporlandı

Eyl

TEKİR-AĞ Projesi Kapsamında Okul Eklenti ve Bölümleri 6331 Sayılı Kanuna Göre Kontrol Edilip Raporlandı

Eyl

TEKİR-AĞ Projesi Kapsamında Öğretmenlerimize Anket Uygulanıp Sonuçlar Raporlandı

May

Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından yapılan çalışmaları sınıf ve şube bazlı kazanım karneleri ilgili zümrelerde görüşülmüş olup, kazanımların gerçekleşme oranlarının değerlendirilmesi ve raporlanması tamamlandı.